Rimelig lekebutikk på nett

Emilsleker.no er en nyoppstartet utfordrer, til de store lekebutikkene på nett. Vi startet opp i januar 2018, og holder til i Lunde i Telemark.

Hos oss kan du kjøpe rimelige leker, i fred og ro hjemme. Er det noe du skulle lure på er vi bare en telefon eller epost unna. Vi utvider utvalget vårt kontinuerlig, så følg med for spennende nyheter!

Hos oss finner du et stort utvalg leker til ekstra gode priser.

Vi har en liten gutt som heter Emil, som mener han er en leketøy-ekspert. Derfor var det ingen tvil rundt butikkens navn. Lekene du kan kjøpe hos oss er godkjent av sjefen selv (og europeisk sikkerhetsstandard…)

Lekene er å finne godt brukt på barnerommet, og i resten av huset for den saks skyld. Men det er viktig å påpeke at lekene du mottar er splitter nye, for Emil var litt redd for at noen skulle tro vi solgte hans leker.

Emilsleker.no ble offisielt startet i begynnelsen av 2018. I begynnelsen var planen en lekebutikk med fokus på treleker, noe som fortsatt er kjernen. Men etter at navnet på nettbutikken vår ble til, utvidet også sortimentet seg til å inkludere andre typer leker som sjefen elsker. Det er full jubel hver gang det kommer nye vareprøver, og vi håper og tror at den samme gleden fyller ditt hjem når du mottar en pakke fra oss.

Vi håper du finner noe som faller i smak, og at “Emils leker” står til forventningene. Skulle du ha noen tilbakemeldinger, ønsker, ris eller ros, er det bare å ta kontakt.

Andre firmaopplysninger

Emilsleker.no ble offisielt startet i begynnelsen av 2018 og er eid og drevet av Proweb Design under samme organisasjonsnummer: 921713223  MVA.

Emils Leker
Hegnavegen 22
3825 LUNDE

Webside: Emilsleker.no
Mail: post@emilsleker.no
Telefon: +47 934 06 290